Dagens hjälte!


Ungefär så här känns skolan nu: 
image156


Ikväll var jag en hjälte! =D  Jag hjälpte en alldeles för full, äldre man (läs alkis) att komma hem... Jag var ute på en promenad och såg honom ligga och kräla omkring på magen på en tom parkeringsplats. Först slogs jag av tanken: "shit, vem fan är det där? Jag låtsas som att jag inte sett honom." Men sen stannade jag upp och tänkte till. Vafaaan liksom! Nånstans måste man ju börja om den här jävla världen ska bli bättre. Man kan inte gå runt och misstro allt och alla, nej fy.. så jag går ner och kollar hur det är med honom. Snubben är väl runt femtio och ser inte ut att ha duschat på två månader! Skitiga, dammiga kläder, skitigt hår och trasiga och smutsiga glasögon. Dessutom var det fullt med blod på marken och hela kinden eftersom han slagit i ansiktet när han ramlat. Så jag hjälper honom upp och frågar om vi ska ringa en ambulans. Men han vill bara komma hem så vi försöker ringa en taxi åt honom. Men en taxi kunde de naturligtvis inte skicka förrän efter fyrtio minuter. Så jag hjälper honom hem istället. Det visade sig att han bara bodde ungefär en kilometer bort, så det var inte så farligt långt att gå. 
När vi väl kommer fram till hans hyreshus så möter vi hans granne som också hjälper till att få hem honom. Vi hjälps åt att stödja honom uppför trapporna eftersom karln knappt kunde stå upprätt. Han visste inte ens var han var nånstan när jag hjälpte honom upp på parkeringen.

Usch ja... Det var hemskt att se.. Men han var jättesnäll och väldigt tacksam för att jag hjälpte honom hem. Hela vägen så gick han och förklarade hur snäll jag var och hur glad han var att jag hjälpte honom. Han kallade mig kompis och av vad jag förstod av det han sluddrade fram så hade han inte direkt hur många vänner som helst. 
Det känns bra att få hjälpa nån sådär. Jag har ju varken läst läxorna eller gjort nåt av det som jag lovade mig själv att jag skulle göra ikväll, men det här kändes ändå mycket mer värdefullt!

Kommentarer
Postat av: MrColonist

Jag står kvar vid att du borde ha dödat honom... men men, det var väldigt nobelt av dig att låta honom leva.

2008-04-17 @ 22:28:54
URL: http://mrcolon.deviantart.com
Postat av: Erik

Bra jobbat Burre.. att hjälpa folk ska man ALLTID göra. Men det verkar inte killen ovanför fatta.. herregud hur fan är du funtad karl! Hur kan man säga att man ska döda en oskyldig person.. Visst han kanske är en människa som har problem och inte gjort mycket för vårat samhälle men tänk dig om det var du då ? Nej, fy fan säger jag bara. Sök hjälp är mitt råd till dig. Annars riktigt bra gjort Burre, keep up the good work :) // Erik

2008-04-18 @ 12:03:42
Postat av: Burre

MrColonist: Jag säger bara som Pontus bror Pär: "Surjävla äckeljävel..."
Nejdå, skämt åsido! Jag gillar hur du är så förlåtande. Det är gulligt ^^
Erik: Tackar, tackar :)

2008-04-18 @ 13:01:14
Postat av: MrColonist

Eric: Jag kan fundera på att söka hjälpa då jag vaknar upp i ett rum fyllt av döda 12 åringar vars inälvor jag har smort in mig i.

...fast då jag tänker efter så låter det så jävla mysigt.

2008-04-18 @ 18:28:20
URL: http://mrcolon.deviantart.com/
Postat av: Jere

Jag lyfter på hatten...aj fan jag glömmer hela tiden att de snott den av mig.
Det är nånting vi alla borde göra oftare.
Inte det där med gnida in sig i tarmar, det var bara skumt.
Utan att hjälpa våra med mäniskor som har det lite trasligt.
Vi kanske inte kan förändra hela världen men kanske vår lilla bit av den.

2008-04-19 @ 01:09:28
Postat av: Burre

haha.. Exakt =)

2008-04-20 @ 10:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0