Ankor!

Det går fortfarande lite trögt på uppdateringsfronten. Men här kommer lite färskt kludd i varje fall! 
Jag har ritat några välkända ankor (egentligen ritat av)! Vår lärare hyllar Carl Barks serier och använder hans serier som exempel på de flesta lektioner som vi har haft hittils. Och hans Barks-fanatism har smittat av sig lite. Jag har lånat en massa böcker och plöjer just nu igenom tjocka samlingsvolymer med disneyserier av Carl Barks, Don Rosa och andra stora ank-tecknare. Tror dock att Don Rosa är min favorit. Honom har jag alltid gillat, även innan den här Kalle Anka-perioden som jag går igenom nu! 
I och med mitt flitiga Kalle-läsande nu har jag dessutom fått veta vem som tecknar Kalle Vildand, Marco Rota. Kalle Vildand (Kalle som krigare i landet Kaledonien under vikingatiden) var en favorit när jag var liten också! 

Dessutom har jag en liten flört med Bamse. Jag har börjat gilla Bamse och ska nog försöka låna på mig fler album än det jag läste förra veckan! Jag är lite inne på barnserier nu eftersom jag gärna vill testa rita en barnserie. Men jag vill få klar min superhjälteserie också. Plus alla serier till svt och sundsvall nyheter, plus skolarbetet... jorå, många bollar i luften har man!       
Skvader!

Hm... Ser det ut som en skvader det här? Jag är tveksam! =P

Dagens gästillustration!

Den här bilden har ingen mindre än Per Kulo ritat, far till den erkänt skicklige filmskaparen Eric Kulo

Inspiration är tydligen ett broras i Tjörn, 1979. Det är alltså ett starkt tidsdokument vi tittar på! Det här är historia mina ärade läsare! 


Mer drakar!

Kan slänga in en bild till när jag ändå är i farten. Det här är lite concept art till draken. Den första jag ritade såg riktigt hemsk ut... sen testade jag lite olika knep. smal, tjock, kort, stora ögon "kalle anka-ögonbryn" osv....

Kanske borde byta namn på serien, från Stenstan till Drakstan! xD


Skärpning!

Jag ska försöka skärpa mig och börja uppdatera lite oftare igen! =P Så här kommer därför en ny bild för ikväll (inatt)! Jag håller på med serien till sundsvalls nyheter! Den känns så död så jag vill hitta på nåt kul med den, försöka få lite liv och fart och mer spännande karaktärer. Så jag tänkte slänga in en drake! =P

Tanken var att den skulle vara en skvader först.. men det var enklare med en drake... xD

skuggor på gubbar och gummor!

För lat för att skriva så mycket. Kan väl säga att de är skolarbeten och att jag är mest nöjd med mannen. =P

förövrigt har jag lite svårt att uttala min rubrik snabbt. Blir fel varje gång! XD

RSS 2.0