serieforum!

Jag ger er en länk till serieforum istället. Där postar jag alla hårdrocksserierna nu. Det blir bättre kvalitet på bilderna där. Jag ritade och postade tre nya strippar där idag. Där finns dessutom en färglagd version av första strippen.  Jag kan säga till här och länka igen när jag uppdaterar serieforumet med fler serier.

http://www.serieforum.se/topic.asp?TOPIC_ID=3289


Nu har jag en fjärde stripp som jag också skrev idag som jag ska börja rita på tror jag... mina tuschpennor tar slut väldigt fort nu för tiden...

Rock n Roll!

Återgår lite till mitt ursprung nu och laddar upp tre seriestrippar som jag ritade igår! Jag blev så inspirerad att rita en serie om hårdrockare, det här blev resultatet. Vet inte om den funkar! Jag ska nog försöka rita lite fler iaf, innan jag dömmer den helt. 

 
Serieuppgift!

Jag kom på att jag ju faktiskt har en hel serie att visa, för en gångs skull! Det här var en uppgift som vi fick att göra! Jag är väl hyffsat nöjd med den! Historien blev okej iaf, men de så kallade "människorna" ger jag dock inte mycket för! 

Någon som kan lista ut vilken historia som ligger till grund för den den här? Det var nämligen del i uppgiften, att ta en historia och göra om den till "vår" historia.Mänskor!Idag har jag suttit och ritat människor (igen). Jag försöker härma Scott McClouds människor i boken Making Comics. Att härma ska ju inte vara något dåligt har jag hört, Så länge man inte fastnar i det. Men jag har ju min stil redan, jag vill bara hitta de där dragen som gör att mina kreationer blir människor... So here it goes:
Still alive!

För att visa att jag inte är död får jag väl slänga in en bild till här! Det här är nåt slags halvhyffsat försök att rita en en figur i en bok som heter Drawing Crime Noir: For Comics and Graphic Novels!

Det jag inte gillar riktigt är att jag oftast bara kan få till de här bra ansiktena när jag har någon slags referensbild att utgå ifrån. Oftast räcker det med att jag får ansiktsformen och proportioner, så kan jag själv smycka ut ansiktet med egna detaljer sedan. Men ska jag rita ett sånt här ansikte från scratch... då skulle det inte gå. Men att jag kan rita ett sånt här ansikte överhuvudtaget borde ju betyda att jag har potential att kunna klara det på frihand så småningom. Så mer övning bara!


Jag orkar inte lägga så mycket tid på bloggen... jag arbetar för fullt ändå. Den här veckan har jag knappt gjort annat är ritat. Fick lite panik då jag insåg att jag redan gått ett halvår... jag kände att det var dags att sätta lite fart på pennan. Så nu har jag ritat från morgon till kväll varje dag. Haft kroki två gånger, gjorde en stafettserie i onsdagskväll. Jag har suttit på skolan varje dag (ibland börjat rita redan vid frukosten) och oftast har jag stannat på skolan fram till åtta nån gång, idag ända till tio. När jag kommer hem forsätter jag rita till inpå natten, som nu t.ex... Och jag tröttnar inte än som tur är... nu ska jag rita nåt mer! Så ni får ha det bra tills nästa update! =)


Reptilen!

Den här vet jag inte riktigt vem det är... men han blev väl lite tuff kanske.

Dagens dos av dålig humor!


Fusk!

Efter krokin igårkväll satt jag och ritade en del bilder... återigen "inför" superhjälteserien jag ska göra! Jag gillar min egen teckningsstil... det gör jag faktiskt... men jag är långt ifrån nöjd med vad jag gör med den, om man säger så. Några av de här bilderna är väl hyffsat bra. Men då har jag ju suttit en stund med varje bild och dessutom haft referensbilder att härma från olika tidningar. Jag vill egentligen inte börja rita serien förrän jag klarar av att rita alla actionposer på egen hand. Jag fuskar ganska mycket just nu... =/


Nåja... övning ger färdighet!

TÄVLING!

Någon som vet vem det här är? Den som svarar rätt först vinner en kaka!


Back in tights!

Trikåerna åker på igen. Åtminstone för ikväll! Här har ni min superhjälte vad-han-nu-heter, den här gången utan den fjäderliknande manteln han hade förut. Jag testade att köra en enklare modell.


Också vill jag presentera en ny version på den seriens huvudperson, som är Dennis: Jag tycker nästan att det här utseendet ser bättre ut. Frisyren ser mer seriös ut här än på de andra.
Och sist... men inte minst: nazister! Jag tänkte använda dem till den femsidiga serie som jag gör nu på skolan! Men jag valde att köra på en mer realistisk stil istället!

Och jag vet... Nazi Goreng-skämtet är varken bra eller särskilt nytt...=P

RSS 2.0