Kaoset!

image141

Äntligen hade jag tid att göra en ny stripp. Har haft fullt upp en liten tid nu.

trötter...

Här kommer den stripp som jag skissade på skolan och som Zussi, Eric och Tommi såg mig rita. Skissen har legat ett bra tag på mitt ritbord, men ikväll blev den klar. Händelsen som gav uppslag till den här strippen är ännu äldre iofs. Den går flera månader tillbaka...   

image140

Och ikväll är jag totalt slut.. har jobbat tre heldagar i sträck på en kortfilm. nu är vi klara sånär som på en scen. Men den ska vi skjuta på måndag förmiddag. Jobbat från sju-åttatiden till fem-sex i tre dagar. I torsdags, (min  födelsedag) så var jag inte hemma nåt alls i princip. Kom hem klockan tio på kvällen... gick och la mig två timmar senare. Sen upp klockan fem igen för att åka till sundsvall och börja jobba med filmen vid sju. håhåjaja... vilket slit.. men nu är vi nästan klara.. nu ska vi bara spela in ljudeffekter och redigera.


Stefans Machinery!!!!!

Kom på nu att jag kanske borde länka till filmen jag och Eric gjorde åt SVT under praktiken. En 15 minuter lång making of- dokumentär för Eftersnacks pausprogram om "Stefans maskiner."

Stefans Maskiner


Smarterchild!

image139

För er som eventuellt inte fattar så är ju Smarterchild en av alla de chat-bottar som finns.


Action till tusen!

Jag kände en längtan efter att rita en action serie i morse. Så jag greppade penna och papper och kluddade ned en sida nu på morgonen, mest på prov. Det var länge sedan jag ritade nåt superhjälte-inspirerat. Senast var nog nån gång i somras, innan humortecknandet tog över på riktigt. Jag har en massa idéer till serier, och t.o.m. ett färdigt manus som väntar på att bli nedklottrat. Det skickade jag runt till flera seriemänniskor som gav kritik, jag skrev om det tre gånger innan jag blev nöjd. Men sen la jag bara undan det av nån anledning. Det blev inget mer av det. Jag ska nog försöka ta igen det. Det finns ett superhjälte-fanzine som jag gärna skulle bli publicerad i:  Svenska Superserier

Den här teckningen är som sagt bara på prov och alltså i blyerts. Därför kan det se lite kladdigt ut. Jag gjorde en snabb ansiktslyftning i photoshop för att ta bort det värsta smutset och höja kontrasten lite. Enjoy!

image137
 

Datorer...

image135

Dåligt-värre-värrare!

image133

Den första strippen där jag faktiskt inte siktar på att försöka vara speciellt rolig! Blev rätt nöjd med den!

Ödmjukhet varar längst.

Ytterligare en bild av en klasskamrat, gjord på begäran. Trots att jag egentligen har annat att göra så tog jag mig tid att rita den. Jag är så snäll! Snäll och ödmjuk! Ja, jag är nog den ödmjukaste människan i världen rent av! Ingen människa är lika snäll och omtänksam och lågmäld och välvillig och solidarisk och accepterande och förlåtande som jag är. Jag är, om inte bättre än Moder Teresa, så åtminstone lika bra och fin och beundransvärd. Jag gjorde faktiskt ett test nånstans där jag blev Moder Teresa. Jag har inte nåt bevis men eftersom jag heller aldrig ljuger och är orärlig så har ni ju ingen anledning att inte tro på mig!

hehe.. nejdå.. allvarligt talat.. Jag är (som vanligt) lite tveksam till hur bra den blev om man nu ska se den som ett porträtt. Ser man på den som en vanlig bild är den ju fin, men som porträtt? mja...  jag får nog jobba lite mer på karikatyrer. 

Fighto-Oh!

För den här strippen fick jag faktiskt göra lite research. Jag fick även be Sofia om hjälp. Hon fick skriva nördsnacket som ingår i den här strippen. Jag försökte härma henne men mitt blev inte ens en tiondel så nördigt som hennes snack. Det är verkligen svårt att skriva om nåt man inte vet något om. =P

image131

Den här Jdrama-bloggen finns på följande adress: http://nakatsu.wordpress.com  Nörd-varning!

RSS 2.0