Dumpad

image67

Sorry pal... Vi fick lov att dumpa dig, annars hade vi inte kommit in på den mysiga efterfesten. No hard  feelings, right?  ;-)

Så jävla less!!!

jag hade skrivit ett lång och intressant blogginlägg om min idétorka och filmer på youtube. Men sen raderades skithelvetet när jag skulle posta det och nu är jag så jävla less och trött på allt att jag inte vill skriva om det.. så ni får nöja er med det här tråkiga inlägget istället... Så kan det gå. Ni missade verkligen något. Mig gör det inget för jag skiter fullständigt i det just nu,


Men länkarna kan ni få ändå. De ska jag inte hålla ifrån er... I det förra inlägget (det som inte postades) berättade jag om hur häftig Robert Rodriquez är. Det orkar jag inte göra nu för jag är så pissed off på datorn att jag nästan vill slå handen genom skärmen. Så ni får bara se de här filmerna (en filmskola) själva och bli imponerade på egen hand:


Del 1

http://www.youtube.com/watch?v=4UOa7tkByrw  

Del 2   
http://www.youtube.com/watch?v=sLxqNwc1oYU&feature=related

Nu ska jag gå och dra några linor kokain. So fuck you and make way for the bad guy!


more peoplebeer to the people

image66

Kuggad

Den här serien är tillägnad min polare... som tyvärr inte klarade uppkörningen. =P
image65

"I want to ride my bicycle, bicycle!"

Här ser ni bevis på att jag inte bara kan rita serier ;)
Det här är en blyertsteckning som jag ritade ikväll... Gjorde den åt en kompis efter ett foto där han wheelar. Blev rätt nöjd med den faktiskt. Förutom att jag glömde vajrarna, men jag orkade inte scanna den en gång till så jag lät det vara.

image64  

Jag får se om jag orkar rita en serie ikväll. Jag vill, det var länge sedan jag uppdaterade serierna. Men jag har ont i huvudet och är lite trött. Vi får se hur långt jag kommer. Nu ska jag först gå och vila fingrarna lite, innan jag sätter mig med serien.   


Filminspelning i Skräckens Boning!

Okej... ikväll blir det heller ingen serie. Ikväll blir det skräckbilder. Jag och en kompis ska göra en film om en yrkesmördare som gömt sig undan ett gäng gangsters som är efter honom. Hela filmen (en kortfilm) är tänkt att utspela sig i nån form av skitig lokal. Så idag var vi ute och rekade inspelningsplatser runt om i Sundsvall. Jag kan säga att det var riktigt kusligt och vi skrämde upp varandra rejält hela tiden. Jag ska nog låta bilderna tala för sig själva:   
                 


Där är några bilder som jag tog.. fotade säkert uppemot 100 bilder totalt. Men de här bilderna visar väl allra bäst vilket ställe vi var på. Kan tillägga att vi höll på att skita ner oss två gånger när vi råkade skrämma de fåglar som byggt bo inomhus. Sedan hörde man ju såklart ljud och stannade upp vid varje antydan till nåt. 

Den sista bilden ovan kan jag säga var ganska kuslig. Helt uppenbart någon som bott (bor?) där. Men det som vi freakade ut på och som fick oss att lämna platsen var det här stället: 

  

Jag kan väl säga att jag är till 99% säker på att det inte är blod... men bara själva grejen var riktig jävla läskig. Det här, plus att rummet där folk bott med alla kläder låg precis intill. 

Men det var en riktig adrenalinhöjare och sjukt kul samtidigt som det var så läskigt. Och platsen är idealisk för vår filminspelning. Nu ska vi bara få tag på ägaren och be om tillåtelse att filma där. Då ska vi komma tillbaka i dagsljus och ha med oss riktig ljusutrustning och fler människor. Det blir nog ett gäng på minst 10-15 personer då.

För de som undrar varför vi gick dit i mörker kan jag säga att vi varit ute hela dagen och scoutat platser. När mörkret kom åkte vi helt enkelt och hämtade ficklampor och fortsatte jakten på den perfekta inspekningsplatsen. Och vi hittade den. Så så här spännande kan man alltså ha under en vanlig dag på jobbet. Åtminstone om man jobbar med oss ^^

 
   
   

Konfliktlösning

Min pappa blev lite orolig över mitt inlägg där jag jämförde Peter Nässén med Frankensteins monster. Självklart är det inte personen i verkligheten som ser ut som Frankensteins monster utan min seriefigur... Så... Nu har jag löst denna FN-urra (hihi, det där var en dos SVT-humor, de flesta av er fattar nog inte).  


Don Burro- The Movie

Har börjat kursen Multimedia B idag. Vi ska få göra ett eget projekt. Jag har då valt att göra en flashfilm av min serie Don Burro. Så nu ska jag planera och skriva manus. Jag har lite erfarenhet av Flash, men det är ganska ringrostigt, så jag måste nog mjukstarta med några enkla animationer medan jag skriver manuset.

Som sagt har jag inte så mycket info att ge er om projektet eftersom jag inte alls kommit igång, jag har ju bara en idé än så länge. Jag kommer rapportera när jag kommit längre. Kanske ni kan få några små smakprov under arbetets gång.  Sedan, när filmen är färdig, kommer jag nog lägga ut hela filmen så att ni kan se den. 
   


Eftersnack

Ikväll blir det ingen serie.. men däremot en lite promo-bild till Eftersnack serien. Efter förfrågan från SVT så har jag utökat serien till att inte bara kretsa kring Eftersnack redaktionen. utan den ska kretsa kring hela Mittnytt- redaktionen. Historierna kommer nog centeras kring Eftersnack-redaktionen ändå (alla serier måste ju ha huvudpersoner) men handla mycket om livet på en TV-station rent generellt. 

Jag kommer hitta på många av historierna och låta dem flumma iväg tillsammans med min fantasi... Men några avsnitt kommer vara förankrade i verkligheten och vara sånt jag sett på plats. Jag ska sitta som en fluga på väggen, dokumentera allt de gör i mitt lilla block och sedan förlöjliga dem, förnedra dem, helt enkelt hänga ut alla deras pinsamheter och hemligheter i serien. Moahaha!!! Moahaha!!! Ingen går säker för Don Burros vakande öga!!!

image43

Ja ja... Här är  alltså några ur persongalleriet. Jag har valt ut några av de personer ur personalen som hade mest utmärkande drag. Jag gillar de flesta figurerna här... jag tycker själv att jag lyckats fånga detaljer som påminner om förebilderna. 

Den näst längst till höger (Peter Nässén) påminner lite om Frankensteins monster. Och Pierre Ragnehag (till höger om monstret) ser ut som Keith Richards (gör han ju iofs på riktigt också)

Jag vet inte hur många personer jag kommer att ha med i serien. Alla på SVT Sundsvall kommer ju garanterat inte få plats i serien. Det skulle bli alldeles för många och bara bli rörigt. Men ungefär så många som jag har här, möjligen plus någon till.

Over & Out!

Dissarduon

Det blev en sen uppdatering. Men hellre en sen än ingen eller hur ;) 
Jag går ju i skolan hela dagarna så jag hinner bara rita på kvällarna. Skulle gärna skippa det och bara rita, men jag känner mig inte tillräckligt säker i min serie för att jag ska hoppa av skolan =P
image42

Konsten att roa sig.

image41


Guds-utdrivare sökes!

image35
Vi var nere i Uppsala och Stockholm i veckan. På studiebesök. Vi besökte bland annat Livets Ord och fick se en hyffsat scary gudstjänst. Innan det hade vi besökt både en Moské och Hare Krishna. Båda de var lite små-mysiga på sitt sätt. De var lite mer down-to-earth om man säger så. Men när vi kom till Livets Ord blev jag rädd. När vi i moskén fått sitta i skinnsoffor och hos Hare Krishna på små kuddar i en ring på golvet så fick vi ta plats i något som snarast kan liknas vid en lektions- sal. Framme vid en kateder står en snubbe och föreläste i nån timme, och hela stämningen var sådär seriös. Man känner att de inte kan driva med sig själva. Jag höll på att somna. Efter det gick vi ut till gudstjänsten som var riktigt amerikaniserad. Jag trodde det bara var på film och i USA som folk var så fanatsiskt över-kristna. Men jag hade tyvärr fel. 

Nä, tacka vet jag Asa-tron... Den var i alla fall häftig. 

Dagens skrivbords-outfit

Klicka på bilderna för större bild:
Dagens outfit består av de sedvanliga pappershögarna. Som accescoar har jag valt en påse Estrella "hot sweet chili chips". Den vita plastspåsen kommer från en seriebutik i stockholm och jag har även en sprillans ny scanner under datorn. På golvet har jag en hög med prylar. Mest filmgrejer, men också en Trust Tablet och kartongerna som min digitalkamera och scanner kom ur. Under alla papper på fotpallen har jag placerat min Historia-bok och Projektarbetes- häftet.  

/ Don Burro Armani

Räkna ALDRIG ut Don Burro!

I'm back! Internet funkar på en av datorerna nu... de andra tre, min medräknad, funkar inte alls. Men det löser sig säkert. I alla fall. Här kommer en serie, som utlovat. 

image30 

Hm...

Vi får se hur det blir med bloggandet över helgen. Jag har nämligen ingen  Internet uppkoppling hemma för tillfället. Dator- asen funkar aldrig som de ska. Jag vet inte vad som är fel. Förra gången samma fel uppstod kunde ingen fixa det, men efter ett tag så återställdes allt till det normala ändå. Vi hoppas att det händer nu med.
Annars får jag kanske gå bort till en kompis och uppdatera bloggen därifrån =P

/ Allan Error

PS, jag skriver från skolan nu... för er som undrar.

Status update

Mer serier är på G... Har ju varit på resande fot, och var supertrött dan efter. Har ju bara sovit ungefär fyra timmar per natt i två dygn. Så jag la mig klockan åtta igår kväll. Har inte riktigt orkat ta tag i det med andra ord. Men nu är jag utvilad. Så ska nog sätta mig och rita en av alla dussintals ideér jag har... Jag undrar var jag ska börja?  

Jävla skitland

image29
Helt seriöst så har mina kompisar gått och snackat om vintern, mitt under de härligaste sommadagarna... de är idioter och invalida i hjärnan. De ville åka snowboard mitt i sommarn. jag fattar inte hur nån kan längta till snö, slask och mörker och kyla.... när det finns SOMMAR! Obegripligt...

Let's get wasted

image28

En kompis till mig tål inte alkohol... alls. Han blir packad skitfort och sen är han superspeedad tills han blir trött och vill gå hem redan vid tolvtiden ungefär. Varje gång vi är ute. Som tur är har jag andra i min omgivning som kan vara ute längre så jag brukar dissa honom...
Sorry mate ;)    

Dagens... eh... förra helgens outfit.

Det var ju ett tag sedan det var Halloween. Men jag fick tag på en så söt bild på min egenhändigt gjorda piratkostym så jag kännde att jag behövde lägga upp den. Varsågoda.

image27


Cigg vs joint

I'll just let this comic speak for itself... yeah....
image26

Norrlandstestet

Norrlänningar pratade jag ju om tidigare. Nu hittade jag det här testet: http://www.norrlandstestet.se/.
 Jag fick 64%.... nästan pinsamt. Jag kommer aldrig bli en riktig norrlänning  : /

Dagens skrivbords-outfit

Klicka på bilderna för större version.Dagens outfit består av det gamla vanliga. En massa papper huller om buller. Jag har ett antal block liggande framme, precis som en bok med Grekiska myter. Den syns dock inte under alla papper. Dessutom har jag två Rocky- album, volym 4 och 12 stående på sidan om min dator. Längst upp bär skrivbordet alla pärmar och lådor med serietidningar och jag har även placerat en av hållarna längst ned. Jag piffade till skrivbordet lite med en orange mugg också, den har nog stått där sedan förra helgen eller nåt. 

Peace out!

   


Laid back- norrlänningar

Låtsas som att ni inte ser den här serien...  
image20
Jag vet att jag inte skulle rita mer innan jag var klar med läxorna... men jag är ju nästan klar. Det går så bra så jag tyckte att jag kunde unna mig att rita lite. Dessutom har den här strippen legat halvfärdig på mitt ritbord i flera dagar nu. och den retade mig! Den HÅNSKRATTADE åt mig. Jag kände det varje gång jag gick förbi den. Men nu är den klar i alla fall. Nu har den fått ro.

Och jag kan dessutom få berätta hur cool norrländska är... Måste vara den tuffaste dialekten i Sverige (eller tuffaste dialektERNA, det finns ju många varianter). Riktig norrländska låter så soft. Lite laid back, saktmodigt och lugnt... ingen stress. Jag vill vara en sån norrlänning... varför kan inte jag vara en gammal norrländsk bonde som bor i en stuga i skogen helt isolerad från omgivningen och som det tar tio minuter för att säga: "hej, hur mår du?"  Det är lite Hakuna Matata över såna ur- norrlänningar. Jag vill vara en ur-norrlänning. Jag tror faktiskt att jag skulle passa som det. Jag har inget överdrivet behov av socialt umgänge, jag kan sitta själv i dagar ibland utan att känna att jag måste träffa nån. Och prata behöver man ju inte göra. Prata är överskattat. Man kan prata när man har nåt att säga annnars håller man käften.
Jaja... jag kommer väl aldrig bli nån riktig norrlänning antar jag. Det finns ju inte direkt nåt kurs man kan gå. Så det är bäst att jag fortsätter med läxan min... Så ja int få IG, he vore ju int så kul direkt...      

Don Burro håller fortet.

Jag har abstinens... jag vill rita serier. NU! Men jag står emot. Läxan framför allt. Igår natt satt jag uppe till klockan tre och jobbade på min religionsuppsats. Skrev en och en halv sida så jag är snart klar. På bussen till skolan läste jag engelskaläxan också. Så jag känner mig extremt produktiv för tillfället.
Men jag vill rita ändå... I morse fick jag en bra idé till en stripp och jag vill göra den nu. Alla bra ideér kommer man på i duschen. Vet inte varför... varmvattnet utlöser kanske nån sorts kreativa hormoner. Man tänker så bra... Synd att varmvattnet tar slut efter ett tag annars skulle jag duscha hela tiden, då skulle jag aldrig få slut på ideér.
Men jag är faktiskt stolt över mig själv som jobbar så hårt nu. Jag är nästan imponerad av mig själv. Jag jobbar alltid som bäst under hård press. Vare sig det rör sig om serier, film eller skolarbete. En snar deadline är min bästa vän (nu har jag iofs redan passerat alla deadlines men det hör inte hit). Det gör att jag får saker gjorda. Annars skulle jag aldrig göra nåt... 
Mer deadlines till folket!!!   

Aktiv dödshjälp...

Jag önskar just nu att det vore lagligt i det här landet... skitskola, skitläxor, skitallting... orkar inte... men jag ska klara det. Jag håller på med min religionsrapport nu. Sitter i sängen och kämpar på som aldrig förr. Okej då, kanske inte så hemskt mycket kämp ändå. Jag skrev syftet och bläddrade lite slött i böckerna jag lånade. Sedan sms:ade en kompis och undrade om vi skulle gå ut och ta en promenad. Lät som en lysande idé... Väl ute köpte jag en öl med förhoppningen att den skulle stilla min plåga lite... men det var ju bara en folköl så plågan fortsatte naturligtvis. Fan...   
image19
Jag vet att jag inte skulle rita några serier, men den här bilden räknas inte som serie (säger vi). Dessutom ritade jag den snabbt, direkt med tuschpennan, under de 10 minuter som jag väntade på mina kompisar. Jag hade ändå inte fått nått vettigt gjort på så kort tid... he he he.. he... heee... jaaa... vi säger väl så.

Igenkänningsfaktor 2000

Goddagens... har ingen serie idag. Är just på väg mot bibblan för att lämna tillbaka en hög med Nemi-album. Sedan ska jag låna några böcker om dödsstraff och gräva ned mig i dem för att göra färdig min religionsläxa...

istället för MIN serie kan ni få en Zits som jag hittade ute på nätet och som passar så väl in på mig: 

image18

Back in business

Tänk vad mycket man kan få gjort på en dag! Jag har idag alltså fått två streck-varningar. Sedan har jag räddat mitt filosofibetyg genom att göra klar uppgifterna där. Jag har skrivit fem inlägg i bloggen idag (rekord!) och tagit en liten kvällspromenad och dessutom löst lite andra saker. Tidigare idag var jag nära bristninggränsen! Jag trodde jag skulle dö. Kändes som om jag aldrig skulle kunna komma upp ur den här svackan igen. Men nu känns det skönt... som om en börda lättats från mina axlar. Jag är på G igen! Don Burro is back on track!  

Men jag måste tyvärr fortfarande lägga de nya serierna på is tills jag fixat alla läxorna. Så ni får nog hålla till godo med skisser och gamla serier, åtminstone under den här veckan... Aight?  
          


Rock N Roll

Jag satt just och tänkte på inlägget jag skrev där jag nämnde Paul Stanleys låt Live To Win från hans soloplatta med samma namn. Jag sa att den låten brukar jag lyssna på när nåt går tungt eller när jag är nervös för nåt. Jag kan säga att jag nästan spelat sönder låten nu, haha.... Men det var inte det jag skulle säga egentligen. När jag satt och tänkte på den låten så kom jag att tänka på att jag ju faktiskt har en gammal serie som hör till ämnet Paul Stanley, eller rättare sagt Kiss.
Så när vi ändå är inne på gamla serier så kan jag lika gärna ge er den också. Den är tyvärr på engelska för jag har haft den på Deviantart. Och jag orkade inte koppla in hårddisken där den svenska versionen ligger. Men det mesta är ju ändå en låttext så den ska ju ändå vara i engelska. 
So here it is: You wanted the best, you got the best! The hottest comic in the world! DON BURRO!

image17
  


Lite gamla bilder...

Min blogg börjar bli lite tråkig nu tycker jag, jag har två inlägg med mina problem bara. Inte en enda serie. Tänkte ändra på det, så jag ger er här en lite äldre version av Don Burro. Som han såg ut från början. Dvs ännu mer Rocky! Jag ändrade hans utseende just därför att jag inte ville göra en exakt Rocky-kopia.

Den första här har ni redan sett. Men i en ny-version. Så jag tänkte att det kunde vara kul att se den allra första strippen jag gjorde med Don Burro någonsin:

 image15

Och nästa serie är (om jag inte minns fel) den allra sista jag gjorde med dem som djur:

image16

Såja... nu är vi tillbaka på serie-spåret igen, även fast jag inte tecknat nåt nytt. Bra för både er och mig, för nu måste jag verkligen fortsätta med läxorna.

INGET SLUTBETYG!!!

Jävla skit.... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har IG-varning i tre ämnen. På gränsen till streck (streck är alltså lägre än IG= inget betyg alls i ämnet= jag riskerar streck i är ett basämne= INGET SLUTBETYG FÖR MIG!).

Jag har nått en all- time- low nu! Jag har nog slagit mitt eget "low-score" tio gånger om.
Lite deppig är jag allt... men, men. Jag kan ändå inte låta bli att skratta lite åt eländet ändå... Jag tycker det på sätt och vis är rätt komiskt. På två dagar har jag lyckats skrapa ihop tre streck-varningar. Det är ganska bra jobbat alltså. Ha ha ha!

Jag känner dock att min pluggarlusta kommer tillbaka, jag sitter nämligen i skrivande stund och jobbar på en av mina icke-inlämnade filosofi uppgifter. Det går rätt bra. Kreativiteten flödar!

Eftersom jag ligger efter så med läxorna så har jag förbjudit mig sjäv att rita mer förrän jag är klar med dem och räddat mitt betyg. Det är ingen fara direkt, jag räddar betyget snabbt bara jag tar tag i det. Och jag är ju nere på botten nu så det kan ju bara gå åt ett håll liksom.

See ya homes!


Jag är seriemissbrukare!

Jag missbrukar tecknandet! Det går ut över skolan nu... Jag har skippat göra flera läxor under flera veckor. Har nästan IG-varning i filosofi och jag kommer säkert få pisk av min svenska/religions-lärarinna imorrn. Har inte lämnat in två uppgifter till henne. 

Jag vet inte vad jag ska göra... Är väldigt skolless just nu. Jag har egentligen aldrig varit det förut. Skolan har gått bra, har bra betyg, brukar pendla mellan VG och MVG... Men nu är jag RIKTIGT skolless, skiter i läxorna och jag är rädd att mitt betyg riskerar att sjunka till nåt mellan IG och streck... säkert ännu längre ner om det bara gick!

När jag kommer hem från skolan sätter jag mig bara och ritar eller skriver seriemanus. Det får mig att koppla bort från omvärlden. Slipper tänka på allt elände (som när allt kommer omkring är ganska obetydliga saker, men nu handlar den här bloggen om mig och inga negerbarn i Afrika så jag får vara deppig). Jag mår bättre när jag får drömma mig bort, in i serierna. Där slutar ju allting med ett skämt! Tyvärr mår jag dåligt när jag slutar rita eftersom jag då ligger efter ännu mer med läxorna... och jag orkar inte ta itu med dem eftersom de är så många. När jag får mycket tråkiga saker att göra så här, då kan jag liksom inte välja att börja med nån av dem. Det känns som att försöka ösa vatten med ett såll ungefär. Så då sätter jag mig och ritar igen för att glömma dem. Jag är som en knarkare! Det är en ond cirkel. Hjälp mig ut!!! Snälla... Jag vill kunna kombinera tecknandet och skolan men det gååååår ju inteeeeee! FAAAAAN!!!!!!!!

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och finslipa några manus till Eftersnack-stripparna.

Eftersnack

image13

Idag får ni tyvärr ingen Don Burro- serie. Men däremot lite skisser från en ny serie jag jobbar på. När jag praktiserade på SVT-Eftersnack i Sundsvall för någon vecka sedan så blev de imponerade av mina serier och ville att jag skulle göra nåt åt programmet. Så nu är en Eftersnack-serie på G. Jag har visat dem några skisser och idéer till strippar och de verkade positiva... Om det var skit så visade de det i alla fall inte. Den kommer att handla om Eftersnack-redaktionen och deras arbete på SVT.  
Jag tycker faktiskt att den här serien är roligare att jobba på än min egen. Dels för att det här kommer publiceras på Eftersnack hemsidan, men även för att jag känner mig lite "friare". Det känns som att jag kan hitta på mer, flumma och försätta karaktärerna i mer absurda situationer. Den känns även mer originell än min serie (som i princip är en Rocky- rip off rakt av). 
Här kan ni också få ett litet smakprov på vad som komma skall.. Den här ritade jag för någon vecka sedan. Jag är inte så nöjd med karaktärerna i bakgrunden så jag ska rita om den här strippen:

image14

T-t-t-t-thats all folks....

Att städa eller inte städa, det är frågan.

image12
Jag har fobi mot att städa... jag kan inte städa... det går inte. Visst är det trevligt när man inte måste klättra över berg av prylar för att komma fram, men jag kan verkligen inte städa. Jag har nån sorts spärr. Det blir ju ändå skitigt igen liksom. Jag städade mitt skrivbord där jag ritar. Det gjorde jag för några veckor sedan. Blev riktigt stolt. Jag skaffade pärmar och hållare av olika slag och bestämde att nu jävlar ska det bli ordning. Trodde jag ja... Nu är det lika mycket papper och böcker och tidningar och pennor och skit på det som förut. Jag ritar liksom ovanpå allt skräp. Jag får flytta på saker för att kunna få fram ljusbordet t.ex för det ligger ALLTID saker på det. Dessutom tycker jag bara att andras skräp är äckligt. Mitt eget är det inget fel på, det får gärna ligga där. Stör inte mig!

Jag brukar skylla den här o-renligheten på min konstnärliga ådra. Jag behöver min kreativa röra för att trivas. Jag blir nästan rädd när jag tittar i IKEA- kataloger t.ex. Jag skulle aldrig kunna leva i ett så kliniskt rent hus som de visar på bilderna där. Det ser så icke-hemtrevligt ut på nåt vis. 

Jag ska se om jag kan visa några bilder på mitt rum nån gång så kan vi leka "finn ett skrivbord". Jag slår vad om att ni inte hittar det.

Shit... nu måste jag springa! De gamla bananskalen försöker övermanna mig. Ciao!

"Make way for the bad guy"

image10

Titeln på min serie är ju Don Burro. Så jag tänkte presentera själva karaktären "Don Burro". Huvudpersonen heter ju Burre! Don Burro är helt enkelt Burres fantasiversion av sig själv. Hans alter-ego. Den han VILL vara (läs "jag vill vara"). 

Jag ska inte ljuga.. Det är väl ungefär såhär jag ser mig själv på också... Min framtidsvision är full av stora hus, lyxiga bilar och kändis-fester. Och jag kanske är naiv, men den visionen känns faktiskt inte omöjlig att nå. Ärligt talat så ser jag inte en framtid där jag INTE jobbar med det jag tycker är kul, dvs serier och illustrationer, film, tv, skriva historier... Alltså olika typer av berättande. En av mina favorit-låtar är Paul Stanleys Live To Win. Den slår jag på så fort jag känner att det går lite tungt eller när jag är nervös över något jag ska göra. Den låten får mig att tänka: "VAFAN, skit i om det går åt helvete den här gången! Jag ska i alla fall försöka, man ska leva för att vinna!"

Jag köpte en stor Kiss-bok (rockbandet, inte urin) i Göteborg i somras. och där fastnade jag verkligen för en grej. Paul Stanley får frågan: Did you ever doubt that Kiss would make it big?"
Varpå han svarar: "Never. Doubt is poison. Obstacles are what you see when you lose sight of your goals. It's like American football: You grab the ball, put your hand out in front of you, put your head down, and start running forward. Anything that gets in the way goes down. Ultimately, you may lose a few battles, but you win the war. Other people might have thought we weren't gonna make it, but failure was unacceptable to us."     
Den sortens attityd försöker jag också ha! Och jag har nog lyckats skaffa den också.

Ett annat Kiss-citat (fortfarande rockbandet) som jag gillar hörde jag Gene Simmons säga på en film som jag har. Minns inte exakt vad han sa men uttryckte sig ungefär så här: "Det är inte värt att drömma om man inte ska drömma stort!" 

Live to win or don't live at all/
Don B.

Synd där

image7


Trååkslag

Har inget alls att göra så jag kan lika gärna skriva lite mer i bloggen redan idag. Sitter just nu och lyssnar på en av de bästa låtar som gjorts NÅNSIN. Nancy The Tavern Wench av Battleheart (nu heter de Alestorm). De spelar pirat- rock! 
Och här kommer en stripp som jag blev klar med idag. Den behandlar min syn på musik...  

image6 

Sm ni förstår lyssnar jag inte bara på hårdrock. Jag lyssnar på allt som är värt att lyssna på. Vilket i princip är allt utom "growl" (som min kompis lyssnar på.) Just nu är jag mycket inne på hip-hop. Jag har blivit mer och mer intresserad av hip-hop sedan jag började plöja igenom Rocky-albumen. Så det är helt och håller herr Kellermans förtjänst att jag nu blir förnedrad av mina vänner... Men, men. Jag tycker hip-hop är skönt. Speciellt har jag en förkärlek för svensk hip-hop. Petter, Ken Ring, Mange Schmidt, Latin Kings, you name it. Det mesta är bra. 
Ska ni lyssna på nåt så lyssna speciallt på Ken Rings låt Kelian. Jäkligt fin låt.   
Så... nu har jag fått mitt sagt. På återseende.

(och jag ber om ursäkt för de stavfel jag gjorde i det första inlägget)

Ny blogg med vin, kvinnor och sång

Hey all you niggerz and niggitz! Välkommen till Internets utan tvekan mest o-designade blogg. Jag orkar inte bry mig om utseendet på den (Mest för att jag inte förstår hur man kodar, det är ju bara en gröt av random-bokstäver och siffor). Kanske kommer jag någon gång i framtiden göra den mer vänlig för ögat, men just nu skiter jag fullständigt i det. Innehållet är viktigare. Så nu när vi konstaterat att bloggen är ful kan vi gå vidare.

Jag ska nämligan starta min alldeles egen serie-blogg! Jag tecknar serier. Sådär old-school med pennor och papper. Vi ska väl se om jag jag ladda upp något exempel... nu sa vi se.. där finns en knapp... "ladda upp/ infoga".Borde väl rimligen vara den knappen va?    
image5

Se på fan... där kom den. Vad tycks? Ganska stiligt va? Det är en lite självbiografisk serie... "lite" säger jag eftersom den har inslag av påhittade historier. Jag vill inte låsa mig vid enbart självbiografiska händelser. Men den här är sann. He he... Vin är fan inte bra för varken kroppen eller knoppen. Så "vin, kvinnor och sång" är inget för denna konstnär alltså. Kvinnor och sång kan jag ta, men vinet byter jag gärna mot nåt annat om man får det.
 
Hursomhelst. jag kommer att uppdatera den här så länge jag har intresset för den kvar. Så "Stay tuned for more awesome comics."

RSS 2.0